Hoefbladhof 94, 3991 Houten
030 6377543 | 06 1527 1616
info@spaanseschool.nl

Cursusaanbod

Spaanse School Cervantes is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse cursussen Spaans, zowel voor particulieren als bedrijven. De cursussen van de Spaanse School Cervantes zijn bedoeld voor degenen die zich, om welke reden dan ook, willen verdiepen in de Spaanse taal.

 

12390133 (1)

 

Groepsverband of privé

Speciaal ontworpen voor verschillende doeleinden. Cursussen op maat: speciaal toegespitst op uw beroep, onderneming of persoonlijke situatie. Naast het volgen van lessen in groepsverband behoren privé lessen ook tot de mogelijkheden.

 

Niveaus

Spaanse School Cervantes verzorgt cursussen op elk niveau. Bij elk niveau houden wij ons aan de normen zoals ze zijn opgesteld door de ERK ( Europees Referentiekader talen).  Er worden op drie niveaus cursussen gegeven, te weten:

 

  • A1-A2
    Bedoeld voor hen die weinig of geen kennis van de Spaanse taal bezitten met eventueel uitleg in het Nederlands.
  • B1-B2
    Bedoeld voor hen die al beschikken over de basiskennis van de Spaanse taal en zich onafhankelijk kan redden in de meeste situaties.
  • C1-C2
    Bedoeld voor hen die de Spaanse taal al vaardig gebruiken.

 

Indeling geschiedt in principe op basis van het door de cursist aangegeven niveau. Dit niveau zal echter wel door middel van een intake gesprek worden getoetst zodat er zekerheid is over de te volgen cursus.

Mocht achteraf blijken dat het gekozen niveau niet goed aansluit, dan zal er overleg over een herindeling plaatsvinden. Een herindeling kan meestal zonder al te veel moeite worden doorgevoerd en de wensen van de cursist worden uiteraard gehoord.

 

Voorbereiding voor examen D.E.L.E.

D.E.L.E. is een internationaal officieel getuigenschrift met betrekking tot de Spaanse taal. Het D.E.L.E diploma is het enige officiele diploma met een internationaal karakter dat de kennis en de beheersing van de Spaanse taal bewijst.

Desgewenst kunt u ervoor kiezen zich met begeleiding van de Spaanse School Cervantes voor te bereiden op dit examen, zodat u het diploma met een goed resultaat zult behalen.