Hoefbladhof 94, 3991 Houten
030 6377543 | 06 1527 1616
info@spaanseschool.nl

Spaans leren omgeving Utrecht

Als u Spaans wilt leren in Utrecht, kunt u bij Spaanse School Cervantes deelnemen aan diverse cursussen. Zo maakt u zich de Spaanse taal snel eigen op een leuke én effectieve manier. Onze lessen zijn zowel geschikt voor beginners, gevorderden, studenten en mensen die de Spaanse taal willen beheersen voor zakelijke doeleinden. Spaans leren in Utrecht doet u dan ook het beste bij Cervantes.

Spaans is een prachtige taal dat tot één van de meest gesproken talen ter wereld behoort. Steeds vaker treden Spaanstalige landen toe tot de handelsmarkt waardoor er zich nieuwe kansen kunnen voordoen. Juist dan is het fijn als u zich binnen uw carrière verstaanbaar kunt maken in de Spaanse taal. Maar, ook als u zich meer wilt verdiepen in de Spaanse cultuur of deze taal wilt spreken omdat u gaat emigreren naar Spanje of Zuid-Amerika staat Spaanse School Cervantes voor u klaar.

Binnen onze lessen en cursussen krijgt u les van een ervaren en enthousiaste docente. De leermethode is duidelijk en effectief. Daarbij wordt de focus niet alleen gelegd op het spreken van de taal, maar ook Spaans schrijven en het voeren van een conversatie komt aan bod. Spaans leren in Utrecht kan binnen Spaanse School Cervantes zowel in privé als groepsverband.

Spaans leren bij Spaanse School Cervantes in Utrecht

De groepslessen bestaan uit maximaal 7 cursisten zodat er voldoende ruimte en tijd is voor persoonlijke ondersteuning. Natuurlijk kunt u na het afronden van de cursus ook een officieel examen doen waarvoor u een erkend certificaat in ontvangst kunt nemen. Dit kan vooral voor opleiding of zakelijke doeleinden nodig zijn. Natuurlijk mag u van ons een uitstekende ondersteuning verwachten ter voorbereiding op het naderende examen.

Spaans leren in Utrecht kan binnen onze school op verschillende tijdstippen. Zo kunt u er voor kiezen om deel te nemen aan de avondlessen, maar uiteraard kunt u ook overdag Spaanse les volgen in Utrecht. Onze cursussen worden opgedeeld in diverse klassen. Dat zorgt ervoor dat de lessen toegankelijk zijn voor mensen die geen of weinig kennis hebben van de Spaanse taal, of al over enige basiskennis beschikken.

Zo weet u altijd zeker dat de lessen aansluiten bij uw niveau en tempo. Een cursus Spaans bij Spaanse School Cervantes in Utrecht kenmerkt zich door de hoge kwaliteit, de persoonlijke aandacht en de fijne sfeer en ambiance. Neem vrijblijvend contact met ons op als u Spaans wilt leren in de omgeving van Utrecht. U kunt het gehele jaar door instromen. We vertellen u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Spaans leren Utrecht