Hoefbladhof 94, 3991 Houten
030 6377543 | 06 1527 1616
info@spaanseschool.nl

Waarom Spaans leren?

Iedereen heeft zijn eigen reden om de Spaanse taal te willen leren: 'van uzelf verstaanbaar maken tijdens de vakantie in Spanje of Latijns Amerika tot het internationaal zaken doen met bedrijven en de omgangsvormen eigen maken.

 77146285

 

Spaans leren: Waarom? Omdat het kan

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. De populariteit voor het leren van de Spaanse taal is behoorlijk toegenomen in Nederland, denk bijvoorbeeld aan de invoering van de Spaanse taal als (keuze) vak op middelbare scholen en zelfs op basisscholen.

 

Latijns Amerikaanse landen zullen een sterke economische groei doormaken. Als gevolg hiervan kunnen deze Spaanstalige landen een belangrijke internationale handelspartner worden. Spaans leren vergroot de kans op internationale mogelijkheden en zal ook uw eigen carriere mogelijkheden vergroten.

 

Uiteraard kunnen er ook persoonlijke redenen zijn om de Spaanse taal te willen leren. Het kan zijn dat u bent gegrepen door de Spaanse cultuur, mentaliteit of de levenswijze van de Spanjaarden en daardoor graag meer wilt kunnen begrijpen en beter wilt kunnen communiceren. Wellicht heeft u plannen om te emigreren naar het buitenland of wilt u een reis maken naar minder toeristische plekken in Latijns Amerikaanse landen. Kortom, u zult merken dat de omgang met Spaanstaligen veel plezieriger zal worden en u zichzelf persoonlijk zult ontwikkelen.